امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

دانلود گزارش كارآموزی (عمران ) پروژه ساختمانی 29 ص

دانلود گزارش كارآموزی (عمران ) پروژه ساختمانی 29 ص دسته: گزارش کارآموزی و کارورزی
بازدید: 11 بار
فرمت فایل: zip
حجم فایل: 21 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 24

دانلود گزارش كارآموزی (عمران ) پروژه ساختمانی 29 ص

قیمت فایل فقط 11,050 تومان

خرید

نام فایل : گزارش كارآموزی (عمران ) پروژه ساختمانی 29 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 24


مقدمه
گزارش حاصل ماحصل حضور اینجانب در محل اجرای یك پروژه ساختمانی و مشاهدات عینی و تجربیاتی است كه در طول مدت اجرای پروژه به صورت شخصی كسب نموده ام.
اكثر مطالب این گزارش از طریق دریافت های شخصی جمع آوری شده و موضوعاتی كه به صورت مجهول از دید اینجانب می گذشت از طریق پرس و جو و تحقیق از عوامل اجرایی اعم از مهندس، معمار، بنا و كارگر مرتفع گردیده است.
در این گزارش سعی شده است حتی المقدور از اشاره به جزئیات ریز مختص این پروژه صرف نظر شود و صرفاً مطالبی عنوان گردد كه به صورت كلی برای تمامی پروژه های ساختمانی از این قبیل عمومیت دارد لذا تا جایی كه امكان داشت از ذكر جزئیاتی از قبیل شماره تیر آهن های مصرفی، نوع ورق و آرماتورها و . . . پرهیز شده است.
در هر بخش از این گزارش ابتدا مطالبی را كه در طول مدت تحصیل در مورد موضوع مورد نظر آموخته بودم و با مشاهدات خود در محل اجرای پروژه مطابقت داشت ذكر نموده ام و سپس موضوعاتی را كه علاوه بر آموخته های خود در ساختمان مذكور مشاهده نموده ام به صورت نكاتی ذكر كرده ام.
پی ریزی
پی یا فونداسیون پایین ترین قسمت ساختمان و در واقع قسمت حائل بین ساختمان و زمین است كه ساختمان بر روی آن استوار می گردد.
وظیفه پی در یك ساختمان انتقال بارهای وارده از طرف ساختمان به زمین است لازم به ذكر است كه ترتیب انتقال بارهای یك ساختمان به صورت زیر است:
1ـ سقف 2ـ تیر 3ـ ستون 4ـ پی 5ـ زمین
و به همین علت است كه ستون ها را بر روی پی ها قرار می دهند زیرا ستون ها حامل بارهای وارده از طرف ساختمان هستند.
پی یا فونداسیون جسم صلبی است كه در هنگام تحت فشار قرار گرفتن از طرف ستون هیچ گونه تغییر شكلی از خود نشان نمی دهد و تمامی بارهای وارده از طرف ستون را عیناً به زمین منتقل می كند.
اگر قرار بود كه در یك ساختمان از پی استفاده نشود ما ناگزیر بودیم كه ستون ها را بر روی زمین قرار داده، همین بار ساختمان را مستقیماً و بدون هیچ واسطه ای به زمین وارد كنیم كه در چنین حالتی زمین تاب تحمل وزن زیاد ستون را نداشته و در قسمت زیر ستون سوراخ می شود. پی علت استفاده از پی ها در ساختمان ها برطرف كردن ضعف زمین در باربری است. به بیان دیگر اگر زمین مقاومت كافی را در تحمل وزن ساختمان داشت دیگر احتیاج به اجرای پی در ساختمان نبود و ما می توانستیم بار ساختمان را مستقیماً بر روی زمین وارد كنیم و از طرفی طبق قوانین فیزیك بار وارده بر یك جسم با سطح مقطع آن جسم نسبت عكس دارد یعنی هر قدر سطح مقطع پی بزرگتر باشد بار كمتری به اجزای پی وارد می شود و در واقع بار وارده از طرف ستون در پی پخش می شود و به همین علت است كه سطح مقطع پی از سطح مقطع ستون بزرگتر است. از طرف دیگر اگر ما بخواهیم ستون را مستقیماً بر روی پی قرار دهیم به دلیل تیز بودن لبه های ستون، سطح پی را سوراخ كرده و در آن فرو می رود به همین خاطر در قسمت اتصال ستون به پی صفحه ای فولادی قرار می دهیم كه این عیب را برطرف كند.
این صفحه فولادی به صفحه ستون موسوم است كه آن را به وسیله بولت هایی( پیچ هایی) به پی متصل می كنند. این بولت ها قبل از بتن ریزی پی درون آن قرار داده می‌شوند و پس از بتن ریزی درون پی محكم می شوند.
پی جسمی مكعب است كه اجزاء آن را بتن و آرماتور( میلگرد) تشكیل داده است. بتن برای انتقال بار از ساختمان به زمین و آرماتور برای حفظ حالت ثابت پی بكار می رود تا در اثر بار زیاد، پی متلاشی نگردد و اجزای بتنی آن در كنار یكدیگر باقی بمانند، چون مقاومت كششی بتن بر عكس مقاومت فشاری آن بسیار ضعیف است. بتنی كه برای ساختن پی استفاده می شود باید دانه بندی توپر و عیار بالای سیمان داشته باشد تا به بهترین نحو كار انتقال بار را انجام دهد. همچنین میلگردهای مصرفی در پی باید عاری از زنگ زدگی باشند و در ضمن آجدار نیز باشند تا بدینوسیله اتصال خوبی بین بتن و آرماتور بوجود آید.
برای اجرای پی، پس از آنكه محل اجرای فونداسیون بر روی زمین حفر شد( عملیات پی كنی) دور تا دور پی مورد نظر را با ارتفاع معینی دیوار چینی نموده تا فضای لازم برای آرماتور گذاری و بتن ریزی پی بوجود آید. در واقع با این دیوار چینی مكعبی بوجود خواهد آمد كه چهار طرف آن دیوار، كف آن زمین و روی آن باز است تا از طریق آن بتن و آرماتور مربوط به پی در جای خود اجرا شود.
اگر به جای دیوار چینی پی از همان دیوارهای خاكی بوجود آمده در اثر پی كنی، برای پی ریزی استفاده كنیم مشكلات زیر به وجود خواهد آمد.
اول آنكه در هنگام پی كنی به هیچ وجه نمی توان دیوارهای اطراف پی را دقیقاً صاف به همان اندازه مورد نظر حفر كرد، چون اگر حفاری به وسیلة كارگر صورت گیرد رد اثر كلنگ وی بر روی دیوارها باقی خواهد ماند علاوه بر آنكه دیوارها كاملاً عمود نخواهد بود و اگر حفاری با ماشین صورت گیرد تقریباً هیچگاه فاصله دیوارهای پی با طول ماشین مورد نظر برابری نخواهد كرد و با توجه به این مطلب كه در هنگام طراحی پی از طرف مهندس محاسبه بر روی تك تك اجزاء پی از لحاظ باربری حساب شده است لذا اگر پی مورد نظر ذره ای از اندازه طراحی شده كوچكتر باشد دیگر قدرت باربری مورد نظر را نخواهد داشت و اگر پی مورد نظر از اندازه طراحی شده بزرگتر ساخته شود از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نخواهد بود.
دوم آنكه در هنگام بتن ریزی یا آرماتورگذاری پی امكان دارد قسمتی از خاك های دیواره اطراف پی به دخل بتن ریخته شود كه این عمل باعث كم شدن مقاومت بتن پی مورد نظر خواهد شد.
لذا به منظور جلوگیری از به وجود آمدن اشكالات فوق و مسائلی از این قبیل در هنگام پی ریزی، اطراف پی مورد نظر را به وسیله دیوارهای آجری مهار می كنند.
نكته:
قطر دیوارهای آجری مذكور معمولاً 20 سانتی متر است و به منظور جلوگیری از تخریب این دیوارها در هنگام بتن ریزی به علت فشار زیاد وارده بر این دیوارها، پشت این دیوارها را با خاك و نخاله های ساختمانی پر می كنند.
چون دیوارهای مذكور فقط به منظور اجرای دقیق پی و بتن ریزی صاف و تمیز ساخته می شود لذا در برخی از كارهای ساختمانی و به صلاحدید پیمانكار، پس از بتن ریزی پی و خشك شدن بتن، این دیوارها خراب و از آجرهای آن در جاهای دیگر ساختمان استفاده می كنند.
چون این دیوارها عمدتاً موقت بوده و پس از خشك شدن بتن خراب می شوند معمولاً این دیوارها را به ارزان ترین نحو می سازند یعنی برای ملات این دیوارها از سیمان استفاده نمی كنند بلكه آن را از گل می سازند كه هم ارزانتر است و هم راحت تر تخریب می شود.
به منظور جلوگیری از نفوذ آب بتن، دیوارهای داخلی پی را به وسیله پلاستیك یا ماده ای مانند آن كه آب را از خود عبور نمی دهد می پوشانند و سپس بتن ریزی را انجام می دهند تا بدین طریق آب بتن جذب دیوارهای اطراف پی نشود.
در هنگام دیوار چینی پی، بنا داخل پی ایستاده و عملیات دیوار چینی را اجرا می كند تا بدینوسیله سطح صاف دیوار در داخل پی قرار گیرد. به عبارت دیگر بنا دیوار مذكور را از داخل شاقول می كند.
...

قیمت فایل فقط 11,050 تومان

خرید

برچسب ها : دانلود گزارش كارآموزی (عمران ) پروژه ساختمانی 29 ص

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر