امروز: پنجشنبه 30 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

گزارش كارآموزی دفتر فنی مهندسی شركت دژ پل ابهر

گزارش كارآموزی دفتر فنی مهندسی شركت دژ پل ابهر دسته: گزارش کارآموزی و کارورزی
بازدید: 9 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 245 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 30

تاریخچه تاسیس دفتر فنی شركت دژ پل ابهر در سال 1379 بوده است و حدود 8 سال تجربه كاری مفید دارد علل ایجاد دفتر فنی شركت دژ پل ابهر به خاطر نیاز منطقه به ساخت خانه‌های جدید زیبا سازی منطقه از خانه‌های رسوده، اشتغال چند فرد تحصیل كرده به كار در دفتر مهندس و در مجموع سربلندی جامعه در مسیر ساخت و ساز

قیمت فایل فقط 19,500 تومان

خرید

تاریخچه شركت دژ پل ابهر رود

تاریخچه تاسیس دفتر فنی شركت دژ پل ابهر در سال 1379 بوده است و حدود 8 سال تجربه كاری مفید دارد.

علل ایجاد دفتر فنی شركت دژ پل ابهر  به خاطر نیاز منطقه به ساخت خانه‌های جدید زیبا سازی منطقه از خانه‌های رسوده، اشتغال چند فرد تحصیل كرده به كار در دفتر مهندس و در مجموع سربلندی جامعه در مسیر ساخت و ساز.

مهندس محمودی مسئول این دفتر مهندسی می‌باشد و از تجربه و سطح بالای علمی و عملی برخوردار است همكاران ایشان نیز بسیار تحصیل كرده و موفق هستند این دفتر مهندسی در بین دفاتر مهندسی دیگر از اهمیت بیشتری در بین پیمانكاران كه صاحبان زمین برخوردار است به دلیل اجرای خوب و اصولی احكام و قوانین خانه سازی توسط این دفتر می‌باشد.

در این دفتر مهندس كلیه كارهای محاسباتی، طراحی، مكانیك، تاسیسات، برق و نظارت انجام می‌شود.


گزارش فعالیت‌های انجام شده

در تاریخ 15/8/88 در اولین روز كارآموزی با مراجعه دفتر فنی مهندس دژ پل ابهر محلی كه در آنجا باید فعالیت‌های دوره كارآموزی خود را به انجام می‌رساندم حضور یافتم. در اولین روز كارآموزی به دلیل آشنا نبودن با افراد و محیط كار مشغول به آشنایی با مسئولان و كاركنان دفتر مهندس شدم.

در تاریخ 16/8/88 در دومین روز كارآموزی پس از مراجعه به دفتر فنی سعی به آموختن روابط بین كاركنان با مراجعین و نوع آمد و شد مهندسین و پیمانكاران پرداختم. در آن روز چند پیمانكار و یك صاحب زمین كه برای ساخت آپارتمان زمین یك طبقه خود را در اختیار مهندس محمودی قرار داده بود به صحبت‌های آنها پیرامون ساخت و ساز توجه كردم.

در تاریخ 17/8/88 در سومین روز كار آموزی پس از مراجعه به دفتر فنی به دلیل آشنا نبودم كامل و صحیح با مهندس محمودی  و دیگر كاركنان به مانند روزهای قبل بیشتر سعی كردم تا با روابط بین مهندس و كاركنان و مراجعین و صحبت با یكی از همكاران مهندس محمودی به پیرامون درس معماری در دانشگاه خود در ابهر و نوع آموزش درس‌ها و سطح آموزش صحبت كردیم.

در تاریخ 18/8/88 در چهارمین روز كارآموزی خود با حضور دفتر مهندسی پس از گذشتن چند ساعت از روز كه من مشغول صحبت با همكار مهندس محمودی در مورد دفتر مهندس كه در آن مشغول كارآموزی بودم یكی از پیمانكاران با مراجعه به دفتر فنی مهندس دژ پل ابهر خواستار تغییر طراحی نقشه‌ای كه مهندس محمودی ترسیم كرده بود نمود و دلیل خود را زیبا نمودم طرح از نظر مالك زمین عنوان نمود و من نیز با كسب اجازه از مهندس محمودی با نظرات بر نحوه ارائه طرح جدید و رفع اشكال در آن نقشه توسط مهندس محمودی چند نكته در مورد طرح و بهتر نمودن طرح آموختم.

در تاریخ 19/8/88 در پنجمین روز كارآموزی خود پس از حضور در محل و با كسب اجازه از مهندس محمودی به بررسی چند نقشه معماری كه مهندس محمودی ترسیم نموده بود و جواز ساخت داشتند پرداختم و با بررسی نقشه‌ها با هم از جمله متراژ زمین، متنوع بودن طرح‌ها، شمالی و جنوبی بودن زمین‌ها، قرارگیری آنها در كوچه‌ها یا گذر خیابان‌ها، قرار گیری فضاهای خانه‌ها با توجه به شمالی و جنوبی بودن آنها، نوع عوارض، محدودیت‌های هر یك از آنها خانه‌ها به نكات جدیدی در مورد طراحی یك خانه دست یافتم كه شاید در هیچ كتاب و جزوه‌ای این نكات وجود نداشت و من برای اولین بار بود كه یك نقشه تایید شده از ظرف شمرداری را با مهر و امضا می‌دیدم برایم بسیار جالب و قابل توجه بود.

در تاریخ 20/8/88 پس از حضور در محل كارآموزی با كسب اجازه از مهندس محمودی شروع به مطالعه آئین نامه ضوابط شهرداری ابهر در مورد مواظین و مقررات اجرائی ساخت ساختمان در ابهر و محدودیت‌ها و عوارض و جریمه‌های تعدی از مقررات اجرائی را تا حدودی مطالعه نمودم پس به صحبت‌ها و همفكری‌های مهندس محمودی با یكی از همكارانش را كه پیرامون یك طرح در حال گفتگو بودند توجه كردم تا نكات بیشتری را فرا بگیرم. هر طرح و نقشه برای خود از اهمیت خاصی برخوردار است كه طراح باید با توجه به موقعیت‌های آن منطقه كه خانه در آنجا ساخته می‌شود طرح نهایی خود را ارائه نماید.

در تاریخ 21/8/88 پس از حضور در محل به دلیل علاقه‌مند شدن من به قوانین و ضوابط شهرداری ابهر شروع به ادامه مطالعه در مورد قوانین ساخت و ساز پرداختم زیرا چند سال قبل در هنگام كارآموزی دوره متوسطه برای كسب دیپلم در شهرداری منطقه ابهر مقداری درباره آن مطالعه و اطلاع داشتم ولی همان طور كه می‌دانیم هر سال ضوابط و قوانین شهرداری ابهر تغییر می‌كند به عنوان مثال در آن سال كه من كارآموزی دیپلم خود را می‌گذراندم ساختمانها اجازه ساخت تا چهار طبقه به همراه یك طبقه پیلوت را داشتند اما در آئین نامه جدید ساختمانها حق ساخت سه طبقه همراه با یك طبقه پیلوت را دارا بودند و در صورتی كه ساختمانها دارای پاركینگ باشد حق ساخت چهار طبقه را داشتند به خاطر همین مطلب سعی به یادگیری بیشتر در مورد قوانین جدید كردم.

در تاریخ 22/8/88 پس از حضور در محل كارآموزی با كسب اجازه از مهندس محمودی شروع به مقایسه چند نقشه اجرایی كه توسط مهندس محمودی طراحی و ترسیم شده بود با قوانین و مقررات شهرداری ابهر برای ساخت خانه‌ها شدم و متوجه اجرای صحیح قوانین اجرایی شهرداری ابهر در نقشه‌هایی كه مهندس محمودی طراحی كرده بودند شدم و از قانون‌مند بودن و توجه مهندس به قوانین بسیار لذت بردم. زیرا در بعضی از دفتر مهندسی‌ها با تعدی قانون موجب زشت شدن فضای شهری و تجاوز به حریم خانه‌های همسایه‌های كناری ساختمان‌ خود می‌شوند.

در تاریخ 24/8/88 پس از حضور در محل كارآموزی خود با یكی از كاركنان دفتر مهندس شروع به گفتگو در مورد مراحل پروژه از زمان شروع به پروژه تا پایان پروژه از جمله مراحل اداری، مراحل شهرداری، مراحل خرید و تهیه مصالح ساخت، دفاتر مصالح ساختمانی طرح قرارداد با دفتر مهندسی دژ پل ابهر، چگونگی اطلاع از میزان قیمت‌ها از بازار، روند شكل‌گیری مشاركت در ساخت بین مالك زمین و دفتر مهندسی دژ پل ابهر به گفتگو پرداختم.

در تاریخ 25/8/88 پس از حضور در محل كارآموزی با مراجعه مالك خانه قدیمی به دفتر مهندس محمودی برای ساخت آپارتمان مشغول توجه كردن گفتگوها و توافق‌ها بین طرفین معامله پرداختم سپس مهندس محمودی به همراه مالك خانه برای دیدن زمین ساخت به راه افتادن من نیز با كسب اجازه از مهندس با آنها همراه شدم. سپس مهندس محمودی با بررسی خانه و كوچه‌ای كه خانه در آنجا قرار داشت و صحبت‌هایی با مالك زمین به دفتر فنی برگشتیم. پس از آن من مغشول تماشای نقشه‌های اجرایی نمودم.

در تاریخ 26/8/88 پس از مراجعه به محل كارآموزی به دلیل كاهش تعداد مراجعه كنندگان و خلوت بودن محل كارآموزی شروع به بررسی نقشه‌های اجرایی و جزئیات آنها پرداختم در بین نقشه‌ها به نقشه‌هایی برخورد كردم كه از طرف شهرداری با مشكل مواجه شده بود پس از آمدن همكار مهندس از محل احداث ساختمان با وی در مورد این نقشه و راهكارهای برطرف نمودن این اشكالات بحث و گفتگو كردیم.

همكار مهندس با دلسوزی تمام به سئوالات من جواب داد و تا آنجایی كه می‌توانست مرا راهنمایی نمود.

در تاریخ 27/8/88 در دوازدهمین روز كارآموزی پس از مراجعه به آن محل همكار مهندس محمودی مشغول طراحی یك نقشه ساختمانی با نرم افزار Auto cad بود با كسب اجازه از او در كنارش نشسته و نحوه ترسیم نقشه و همچنین به كار بردن میانبرها در سریع تر شدن ترسیم نقشه را از همكار مهندس محمودی آموختم. همكار مهندس از من پرسید كه آیا به این نرم افزار تسلط دارم من نیز در جواب گفتم كه بله تا حدودی به این نرم افزار تسلط دارم.

همكار مهندس محمودی پس از آگاهی از این مطلب به من اجازه داد تا مقداری از ترسیمات نقشه را زیر نظر او انجام دهم.

برای من تجربه كاملاً جدیدی بود زیرا تا آن زمان نقشه اجرایی ترسیم نكرده بودم و تا حدودی روابط خود را با همكار مهندس محمودی و خود مهندس محمودی بهتر كردم و به محیط كار بیشتر تسلط پیدا نمودم.

در تاریخ 28/8/88 در سیزدهمین روز كارآموزی خود به دلیل اینكه در طول تحصیل درس‌ها را به صورت تئوری آموخته بودم می‌خواستم پروژه ساختمانی را در حال احداث مشاهده كنم تا به آموخته‌هایم به طور عمل نیز افزوده شود به همین دلیل از مهندس محمودی تقاضا نمودم تا به همراه وی به مشاهده یكی از ساختمان‌های در حال ساخت كه توسط مهندس طراحی و در حال ساخت بود همراه شوم.

پس به همراه مهندس و یكی از همكارانش در محل احداث ساختمان حاضر شدیم و مهندس به من اجازه داد در ساختمان كه پیلوت آن و سقف آن ساخته شده بود رفت و آمد كنم و هر سئوال داشتم از مسئولان و كارگرها بپرسم. ساختمان بتنی بوده ستون‌ها هیچ گونه كرم خوردگی نداشت كه منظورم این است كه بتن به طور صحیح و كامل تمام سطح را فرا گرفته بود ساختمان جنوبی بود و در یك كوچه 8 متری قرار داشت به بررسی داخل پیلوت پرداختم كارگران در كوچه مشغول خم كردن و بریدن میلگرد بودند. پس به همراه مهندس به دفتر فنی برگشتیم و من مشغول گوش دادن به صحبت‌های مهندس محمودی با مالك ساختمان شدم.

در تاریخ 1/9/88 در چهاردهمین روز كارآموزی پس از حضور در دفتر مهندس با كسب اجازه از مهندس برای نظارت بر ساختمان به محل احداث آن مراجعت كردم در آن روز كارگران آرماتور بند شمغول بستن آرماتورهای طبقه بعدی به آرماتورهای انتظار طبقه قبل بودند و كارگر دیگری مشغول آب پاشی روی ستون‌های طبقه قبل بودند در آن روز من با نحوه عمل بستن آرماتور به ریشه انتظار از نزدیك آشنا تر شدم و سئوالاتی را در این مورد از آرماتور بند پرسیدم. پس به دفتر فنی برگشتم و گزارش كارزا به مهندسندایی دادم.

در تاریخ 2/9/88 در پانزدهمین روز كارآموزی خود پس از حضور در دفتر فنی و كسب اجازه از همكار مهندس محمودی برای كسب تجربه بیشتر به محل احداث ساختمان رفتم. پس از حضور در آن محل متوجه شدم كه كار ساختمان سازی به علتی كه برای من معلوم نشد تعطیل است به همین دلیل به دفتر فنی برگشتم در آن زمان همكار مهندس مشغول طراحی با Autocad بود و من نیز در كنار او نشسته و به فعالیت‌های او توجه كردم پس با اجازه همكار مهندس زیر نظر او مقداری از ترسیمات را من انجام دادم در ادامه روز به بررسی نقشه‌های اجرایی پرداختم.

در تاریخ 3/9/88 در شانزدهمین روز كارآموزی از مهندس محمودی تقاضا كردم پروژه ساختمانی كه در حال اجرا باشد و در ساخت آن از تیر آهن استفاده شده باشد در اختیار من بگذارد. پس با كسب اجازه از مهندس برای بازدید به آن محل مراجعت كردم. جوشكاران در حال جوش دادن ستون‌های طبقات به یكدیگر به روی زمین با استفاده از پلیت و جوش و نصب نبشی بر روی آنها بودند. مرحله پی سازی تمام شده و پلیت‌های اتصال ستون به فنداسیون به روی پی‌ها نصب شده بودند. من در آن روز نحوه اتصال جزئیات را به یكدیگر مشاهده كردم. سپس به دفتر مهندسی برگشتم و گزارش كار را به مهندس محمودی دادم.

در تاریخ 4/9/88 در هفدهمین روز كارآموزی به دلیل كاهش مراجعه كنندگان به دفتر مهندس و خلوت بودن آن با كسب اجازه از مهندس محمودی به بررسی نقشه‌های اجرایی پرداختم. با استفاده از كامپیوتر دفتر مهندس مشغول پیدا كردن نقشه‌های اجرایی پلت گرفته شده در بین فایل‌های ترسیم شده Autocad مشغول شدم.

در بین آنها طرح‌های متنوع دیگری دیدم و مشغول نكته برداری از انواع طرح‌ها شدم.

سپس با همكار مهندس به گفتگو پیرامون این نقشه‌ها پرداختیم و همكار مهندس اظهار كرد كه بیشتر این نقشه‌ها را مهندس محمودی ترسیم نموده است.

در تاریخ 5/9/88 در هجدهمین روز كار آموزی با كسب اجازه از مهندس تصمیم گرفتم با استفاده از تجربیاتی كه كسب كرده بودم نقشه ساختمان را برای خود طراحی كنم. پس از انجام مقداری از ترسیم طرح به همراه مهندس محمودی به شهرداری منطقه كه در نزدیكی محل كارآموزی خود بود مراجعت كردیم. مهندس محمودی در آنجا به چند اتاق مراجعه كرد و پس از كسب نتیجه به دفتر كارآموزی خود بازگشتیم و من مشغول ادامه ترسیم نقشه خود شدم.

در تاریخ 6/9/88 با كسب اجازه از مهندس محمودی برای بازدید از ساختمان در حال اجرا كه توسط بتن آرمه ساخته می‌شد مراجعت كردم. كار به مرحله بتن ریزی ستون‌ها كه من اتصالات میلگردهای آن را در چند روز قبل ملاحظه كرده بودم رسیده بود بتن‌ها در حال شكل گیری در قالب ستون‌ها بودند. پس از بازدید به دفتر مهندس بازگشتم و پس از ارائه كردن روند كار به مهندس محمودی مشغول همكاری با یكی از همكاران مهندس محمودی در كشیدن نقشه معماری نمودم.

در تاریخ 7/9/88 در بیستمین روز كارآموزی پس از كسب اجازه از همكار مهندس محمودی به محل احداث ساختمان فلزی رفتم. مشاهده كردم كه جوشكاران در حال جوش دادن و متصل كردن ستون‌ها به بیس پلیت‌ها بودند و جرثقیل نیز با قائم نگه داشتم ستون‌ها به جوشكاران كمك می‌رسانند و من شاهد اتصال ستون به بیس پلیت، نبش‌ها، ولچكن و به طور عملی با آنها آشنا شدم. چند سئوال در مورد جوش از جوشكاران پرسید كه به آنها پاسخ دادند. پس به دفتر برگشتم و پس از گزارش كار به مهندس محمودی مشغول بررسی یك نقشه اجرایی شدم.

در تاریخ 8/9/88 در بیست و یكمین روز كارآموزی پس از حضور در دفتر مهندس مشغول گفتگو با همان پیمانكار بود و من نیز به صحبت‌های آنها گوش دادم. پس به همراه مهندس به شهرداری منطقه ابهر رفتیم و مهندس پس از مراجعه به چند اتاق گفتند كه من به دفتر مهندس بازگشته و یك برگه تائید شده را از همكار او گرفته و به شهداری ببرم و تحویل مهندس دهم پس از انجام این كار به همراه مهندس به سر یك پروژه در حال ساخت دیگر رفتیم و مهندس امین پس از گفتگو با مسئولان ساختمان به دفتر مهندسی بازگشتیم و من با همكار مهندس مشغول طراحی نقشه اجرایی كردیم.

در تاریخ 9/9/88 در بیست و دومین روز كارآموزی با كسب اجازه از مهندس محمودی به محل ساختمان در حال اجرا كه اسكلت فلزی بود و من چند روز قبل از انجا دیدن كرده بودم رفتم.

مراحله ستون گذاری به پایان رسیده بود و جوش كاران مشغول متصل كردن تیرها به ستون‌ها توسط جوش بودند و من از نزدیك شامل این اتصالات بودم جرثقیل هم در محل حضور داشت و در نگاه داشتم تیرها به روی ستون‌ها به جوشكاران كمك می‌كرد.

در تاریخ 10/9/88 پس از حضور در محل كارآموزی خود با كسب اجازه از مهندس محمودی با نصب برنامه Arche cad به روی یكی از سیستم‌ها كه مهندس به من اجازه استفاده از آن را داده بود شروع به ترسیم پروژه آخر ترم درس تمرین معماری خود كه با Auto cad كشیده بودم كردم.

پس از ترسیم قسمتی از طرح با نرم افزار Arche cad با اجازه مهندس محمودی به محل احداث ساختمان فلزی رفتم و مشغول تماشای كار شدم.

جوشكاران هنوز در حال جوش كاری تیرها به ستون بودند اما در طبقات بالاتر بودند پس از مدتی به دفتر مهندس بازگشتم و با ارائه بوند پیشرفت كار به مهندس محمودی مشغول گفتگو با همكار مهندس محمودی پیرامون ساختمان شدیم.

در تاریخ 10/9/88 با حضور در محل كارآموزی خود با كسب اجازه از مهندس محمودی شروع به ادامه ترسیم فرهنگسرای خود توسط نرم افزار Arche cad نمودم. پس از اتمام طرح مهندس محمودی در مورد این نرم افزار از من چند سئوال نمود و گفت از وجود این نرم افزار خیر داشته ولی تا به حال این برنامه و نحوه كار آن را ندیده بود.

پس با مراجعه به یكی از مالكان به دفتر مهندس و صحبت با مهندس در مورد مشاركت در ساخت من نیز به گفتگو میان آنها توجه و از قوانین شراكت در ساخت تا حدودی آشنا شدم.

در تاریخ 20/9/88 پس از حضور در محل كارآموزی و سپری شدن چند ساعت از آن و پس از گفتگو مهندس محمودی و یكی از همكارانش به همراه آنها به شهرداری منطقه ابهر مراجعه و پس از كسب نتیجه به همراه مهندس و همكارش به محل ساختمان در حال احداث دیگری كه در نزدیكی محل كارآموزی من بود رفتیم و مهندس پس از صحبت با چند نفر از مسئولان اجرایی ساختمان كه در آنجا حضور داشتند به دفتر مهندس برگشتیم و پس از آن من مشغول كار با كامپیوتر برای ترسمی نقشه دلخواه معماری خود پرداختم.

در تاریخ 21/9/88 با حضور در محل كارآموزی و سپری شدن چند ساعت از روز با كسب اجازه از مهندس محمودی به ساختمانی كه دیروز به آنجا مراجعه كرده بودم رفتم. ساختمان در حال سفید كاری دیوارها بود و چیزی تا پایان پروژه نمانده بود. یك ساختمان چهار طبقه همراه با یك پاركینگ كه اسكلت آن از تیرآهن بود و من قبلاً نقشه اجرایی آن را در دفتر مهندس در میان فایل‌های اجرایی مشاهده كرده بودم بنا به این می‌دانستم كه در آن از چه پروفیل و جزئیاتی و چگونگی آن با خبر بودم.

پس به دفتر مهندس بازگشتم و مشغول فعالیت شدم.

در تاریخ 22/9/88 پس از حضور در مركز كارآموزی مشغول مطالعه و بررسی بعضی از نقشه‌ها، دتایل‌ها، عوارض زمین و دیگر جزئیات شدم سپس با همكار مهندس محمودی در مورد مسائل ساختمانی از جمله روند كار شهرداری، طی مراحل اجرایی پروژه و غیره گفتگو كردیم سپس قسمتهایی از برنامه Archi cad به او نشان دادم و قابلیت‌های آن را به طور عملی به او نشان دادم.

در تاریخ 23/9/88 پس از حضور در محل كارآموزی خود ابتدا  چند ساعت با همكار مهندس محمودی به مرتب كردن فایل‌های Save شده و سبك سازی بعضی از نقشه‌های معماری و تبدیل آنها به CD مشغول بودیم سپس به همراه مهندس محمودی به محل احداث ساختمانی كه ساخت آن در حال اتمام بود رفتیم. مهندس محمودی به من اجازه دادند تا در تمام طبقات رفت و آمد كنم و با مشاهده ساختمان ساخته شده ذهنم برای طراحی بیشتر آماده شود. سپس با همراه مهندس به دفتر مهندسی بازگشتیم.

در تاریخ 24/9/88 پس از حضور در محل كارآموزی با كسب اجازه از مهندس محمودی به محل ساختمان در حال ساخت كه از بتن آرمه ساخته می‌شود و من چند بار به بازدید از آن رفته بودم مراجعت كردم. مشاهده كردم كه ستون‌های طبقه دوم نیز آماده شده و قالب‌ها از روی آن باز شده و چند كارگر مشغول خم كردن و بریدن میلگردها برای نصب آنها روی میلگردهای طبقه بعدی در اندازه و شكل‌های مختلف بودند تعدادی برای قرار در پل ساخته می‌شدند. كارگری مشغول آب پاشیدن به ستون‌های طبقات قبل و سطح كف طبقات بود پس از مشاهدات گوناگون به دفتر مهندس محمودی سازه بازگشتم و روند كار را برای همكار مهندس محمودی شرح دادم. سپس با هم مشغول گفتگو پیرامون ساختمان شدیم.

در تاریخ 25/9/88 كه آخرین روز كارآموزی من طبق آئین نامه آموزش و پرورش بود در محل كارآموزی حاضر شدم و پس از كسب اجازه از مهندس محمودی به كپی كردن در فلاپی نقشه‌های معماری كه خود به دلخواه در طول كارآموزی ترسیم كرده بودم پرداختم و همچنین نقشه فرهنگسرایی كه با Arche cad ترسیم نموده بودم برای قرار دادن در پروژه‌ نهایی پرداختم. سپس به همراه مهندس محمودی ابتدا به شهرداری منطقه رفتیم و سپس به محل احداث ساختمان اسكلت فلزی رفتیم با دوربین كه به همراه داشتم با اجازه مهندس از نحوه اتصالات آن برای قرار دادن در پروژه نهایی خود استفاده نمودم.

من چند روز دیگر به دلیل علاقه به كار در دفتر مهندس حضور داشتم و به عكس گرفتن از دیگر ساختمان یعنی ساختمان بتنی پرداختم.

قیمت فایل فقط 19,500 تومان

خرید

برچسب ها : تاریخچه شركت , شركت دژ پل ابهر , گزارش فعالیت‌های انجام شده

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر